Această idee de concurs Facebook împrăștie clienții dvs. pentru a face fotografii cu ei înșiși interacționând cu produsele / serviciile dvs. sau în timp ce se află într-una dintre locațiile dvs. de cărămidă și mortar. Este similar cu numărul 1, deoarece creează o recomandare sau o mărturie personală pentru afacerea dvs., dar are un avantaj și un dezavantaj major:

Avantaj: o fotografie oferă dovezi convingătoare că vă recomandați o companie și produsele sale, fie că trebuie să fi achiziționat un produs / serviciu de la companie, fie că ați vizitat una dintre locațiile sale.

Dezavantaj: un participant trebuie să fi achiziționat deja produsul / serviciul dvs. sau să viziteze una dintre locațiile dvs., ceea ce constituie o barieră mare pentru intrare.

Pentru ca acest tip de concurs să fie de succes, trebuie să aveți deja mulți clienți și fani pe pagina dvs. Facebook. De ce? Doar un procent moderat de clienți va vedea sau va intra în concurs. Și pentru a intra, ei trebuie să ia timp pentru a face o fotografie cu ei înșiși făcând ceva foarte specific. Acest lucru va reduce din nou numărul de participanți voluntari la concurs.

Pentru a obține o revenire reușită a investiției dvs. (numărul de potențiali clienți) din acest concurs, aș recomanda doar să utilizați această idee de concurs dacă aveți cel puțin 5.000 pe pagină Facebook. Acest lucru vă va oferi suficiente intrări pentru a face concursul să se angajeze și a atrage oamenii să împărtășească cu prietenii lor pentru a obține mai multe voturi decât orice altă intrare pentru a câștiga.

Dacă aveți mai puțin de 5.000 de persoane de tip Facebook, nu vă îngrijorați! Aș recomanda folosirea ideii de concurs Facebook # 1: Vă va aduce o mulțime de intrări și recomandări despre produse, făcând mult mai ușor pentru oameni să intre.

Puteți rula acest tip de concurs utilizând un aplicație de concurs Facebook, cum ar fi App Contest pentru fotografie de la Wishpond. La fel ca în concursul # 1, puteți utiliza votul încorporat pe intrări pentru a determina câștigătorul. Participanții vor fi propulsați să împartă cât mai mult cu prietenii lor pentru a obține cel mai mare număr de voturi.